A Gong Pálinkaház

a tavalyi Destillata Európa Bajnokságon szerzett Magyar Nemzetgyőztes címet követően „First Class Distillery” minősítést kapott a 2020. évi World Spirits Award világbajnokságon.

Hárslevelű szőlő pálinkája és a tokaj-hegyaljai szőlőfajtából készült Zéta szőlő pálinkája világbajnoki aranyérmet szerzett. A legnagyobb meglepetést azonban a „Hunor” elnevezésű gin okozta, amely gin-vodka kategóriában maga mögé utasította öt kontinens ginelőállító üzemeinek termékeit, és felállt a dobogó legfelső fokára.

Ezen túlmenően az aszúpárlat, a birs, a vadcseresznye, a furmint szőlő, a cserszegi fűszeres szőlő, a muskotály szőlő pálinka, valamint a „ 21” nevű Gong Gin ezüstérmet szerzett.

A Gong Pálinkaház remekbe szabott tüzes vizei számtalan alkalommal taroltak már Magyarország és Európa pálinka- és párlatversenyein. Sikerük titka egyértelműen a legmagasabb fokú minőség. A 2020. évi World Spirits Award világversenyről elhozott díjak a szakma legrangosabb elismerésének számítanak. A Gong Pálinkák Szeged névhasználati jogát is élvezhetik palackjaik díszcsomagolásain.

Gong Pálinkaház

termékeit kínáló szegedi Gong Station a ♯maradjotthon mozgalomhoz csatlakozva zárva tart, rajongóinak most sem kell nélkülözniük a többszörösen díjazott remekműveket, a pálinkaház webshopjában megvásárolhatók, akár kísérő ajándékkártyával is, házhoz szállítással.

Ha gint szeretne rendelni, keresse fel a ginchilla.shop webáruházat.