Pavlicsek Csaba

Pavlicsek Csaba

gasztronómiai és élemiszeripari szakoktató

Pálinka - ha már készítjük miért ne készítenénk a lehető legmagasabb szinten?

Az ország legrangosabb versenyének a Quintessence pálinka- és párlatverseny négyszeres legjobb magánfőző díjának nyertese, okleveles pálinkabíráló, a Pálinkakiválóságok könyv egyik társszerzője, kiválósági zsűritagja, a Pavlinkum Profilanalítikai és Párlattechnológiai Akadémia vezető oktatója.

A különböző szintű képzéseken (alap, masterclass) egyedülalló, szélesspektrumú tudásra tehet szert az itt tanuló személy.

Jelenleg a Scientia Pálinka, Párlat és Gasztrokulturális Egyesület elnökeként is tevékenykedek. Célom és hitvallásom, hogy a pálinka és párlatversenyekre nevezett tételek korrekt bírálatot értékelést, elemzést kapjanak!

A gyümölcspárlat egy élő szervezet, egy olyan komplex folyamatokból összeállt egység ahol a legapróbb részlet kihagyása is problémát okozhat! A tudomány képezi az alapját eme művészetnek, ha már készítjük miért ne készítenénk a lehető legmagasabb szinten?

Bírálatok

2022. évi bírálatok
  • V. Magnus Spirituum pálinka- és párlatverseny
2021. évi bírálatok
  • IV. Magnus Spirituum pálinka- és párlatverseny

Képzések, tréningek

Hamarosan

Az élet tele van nehéz döntésekkel, a pálinkavásárlás ne legyen az!

www.palinka.online – pálinkavásárlás sorbanállás nélkül