Pavlicsek Csaba
gasztronómiai és élemiszeripari szakoktató
Pálinka - ha már készítjük miért ne készítenénk a lehető legmagasabb szinten?
Az ország legrangosabb versenyének a Quintessence pálinka- és párlatverseny négyszeres legjobb magánfőző díjának nyertese, okleveles pálinkabíráló, a Pálinkakiválóságok könyv egyik társszerzője, kiválósági zsűritagja, a Pavlinkum Profilanalítikai és Párlattechnológiai Akadémia vezető oktatója.
A különböző szintű képzéseken (alap, masterclass) egyedülalló, szélesspektrumú tudásra tehet szert az itt tanuló személy.
Jelenleg a Scientia Pálinka, Párlat és Gasztrokulturális Egyesület elnökeként is tevékenykedek. Célom és hitvallásom, hogy a pálinka és párlatversenyekre nevezett tételek korrekt bírálatot értékelést, elemzést kapjanak!
A gyümölcspárlat egy élő szervezet, egy olyan komplex folyamatokból összeállt egység ahol a legapróbb részlet kihagyása is problémát okozhat! A tudomány képezi az alapját eme művészetnek, ha már készítjük miért ne készítenénk a lehető legmagasabb szinten?
Bírálatok
2023. évi bírálatok
- XIII. Quintessence Pálinka- és párlatverseny
- Scientia Master Spirit Competition 2023
- Hungarian Gin Master Competition
- V. Jubileumi Pannónia Párlatverseny
2022. évi bírálatok
- V. Magnus Spirituum pálinka- és párlatverseny
2021. évi bírálatok
- IV. Magnus Spirituum pálinka- és párlatverseny
Képzések, tréningek
Hamarosan
Az élet tele van nehéz döntésekkel, a pálinkavásárlás ne legyen az!
www.palinka.online – pálinkavásárlás sorbanállás nélkül