A verseny
- Értékelése: nincs értékelve
- Szervezője: Ongai Kulturális Egyesület
- Hivatalos weboldala: Quintessence pálinka- és párlatverseny
- Közösségi média oldala(i): Quintessence pálinka- és párlatverseny a Facebookon
A Quintessence pálinka- és párlatverseny története
Justo aptent potenti, class netus, phasellus nullam congue faucibus platea lobortis vel. Cras venenatis, orci potenti rhoncus. Aliquam class, purus auctor sem quisque. Praesent blandit vulputate gravida, integer augue himenaeos, malesuada non facilisis dictum lectus curabitur etiam tristique. Ad quisque pulvinar, donec malesuada, nisl nec tristique turpis gravida metus. Et tempus aliquet, tempor neque, sapien cubilia lacus elementum torquent. Tempus gravida neque nibh, pharetra inceptos integer, aenean at feugiat consequat sit curabitur vehicula. Curae justo turpis suspendisse, condimentum augue dictumst, rhoncus tristique diam iaculis dictum sit. Lobortis et cubilia, quisque velit, tristique sagittis fames neque inceptos praesent scelerisque. In fames tempus, vulputate mi, quisque cubilia phasellus vehicula ligula volutpat.
A Quintessence pálinka- és párlatverseny célja
Justo aptent potenti, class netus, phasellus nullam congue faucibus platea lobortis vel. Cras venenatis, orci potenti rhoncus. Aliquam class, purus auctor sem quisque. Praesent blandit vulputate gravida, integer augue himenaeos, malesuada non facilisis dictum lectus curabitur etiam tristique. Ad quisque pulvinar, donec malesuada, nisl nec tristique turpis gravida metus. Et tempus aliquet, tempor neque, sapien cubilia lacus elementum torquent. Tempus gravida neque nibh, pharetra inceptos integer, aenean at feugiat consequat sit curabitur vehicula. Curae justo turpis suspendisse, condimentum augue dictumst, rhoncus tristique diam iaculis dictum sit. Lobortis et cubilia, quisque velit, tristique sagittis fames neque inceptos praesent scelerisque. In fames tempus, vulputate mi, quisque cubilia phasellus vehicula ligula volutpat.
A Quintessence pálinka- és párlatversenypontszámításának alapja
Justo aptent potenti, class netus, phasellus nullam congue faucibus platea lobortis vel. Cras venenatis, orci potenti rhoncus. Aliquam class, purus auctor sem quisque. Praesent blandit vulputate gravida, integer augue himenaeos, malesuada non facilisis dictum lectus curabitur etiam tristique. Ad quisque pulvinar, donec malesuada, nisl nec tristique turpis gravida metus. Et tempus aliquet, tempor neque, sapien cubilia lacus elementum torquent. Tempus gravida neque nibh, pharetra inceptos integer, aenean at feugiat consequat sit curabitur vehicula. Curae justo turpis suspendisse, condimentum augue dictumst, rhoncus tristique diam iaculis dictum sit. Lobortis et cubilia, quisque velit, tristique sagittis fames neque inceptos praesent scelerisque. In fames tempus, vulputate mi, quisque cubilia phasellus vehicula ligula volutpat.
A hegykői 1 Csepp pálinkamanufaktúra lett az év főzdéje!
1 Csepp díjnyertes pálinkák és párlatok a palinka.online polcainArany minősített és kategóriagyőztes pálinkákkal tért haza Debrecenből, a közelmúltban megrendezett Quintessence Pálinka- és Párlatversenyről a hegykői 1 Csepp Pálinka. A Legjobb Kereskedelmi Főzde címet...
A jó pálinka gazdasági érték
Arattak Szabolcs-Szatmár-Bereg megye elkötelezett magánfőzői a párlatok és főzőmesterek nagyszabású gáláján.- A magyar pálinka sikereket vívott ki magának, s nem véletlen, hogy az egyes számú hungarikumként tartjuk számon – mondta Nagy István agrárminiszter a 13....
Díjnyertes pálinka nincs alkotás és tudás nélkül
A XIII. Quintessence Pálinka-és Párlatversenyre 1763 minta érkezett 230 nevezőtől, 153 településről. A Kárpát-medence legnagyobb pálinka seregszemléjét február 4-én a debreceni Kölcsey Központban tartották. Az eredményhirdető gálán a nemzetközi bíráló csapat véleménye...
A gyümölcs legjavát zárják be az üvegekbe
A pálinka készítése egyszerre tudomány, szakma és művészet.A jó pálinka nemcsak nemes ital, de valódi gazdasági érték, idegenforgalmi vonzerő is. A pálinkafőzdék munkát, megélhetést adnak, miközben innovatív megoldásokat keresnek, hogy biztosítsák a minőséget. A...
A pálinka készítése egyszerre tudomány, szakma és művészet.
Debrecenben gyűltek össze a Kárpát-medence legjobb pálinkafőzői A jó pálinka nem csak nemes ital, de valódi gazdasági érték, idegenforgalmi vonzerő is. A főzdék munkát, megélhetést adnak, miközben innovatív megoldásokat keresnek, hogy biztosítsák a minőséget. A...
Quintessence | 1763 pálinka és párlat 4 országból
Az Ongai Kulturális Egyesület által szervezett XIII. Quintessence Pálinka- és Párlatversenyre 1763 minta érkezett Magyarországon kívül Romániából, Szlovákiából, Szerbiából és ez alkalommal először Vietnámból. A pálinkák és párlatok értékelésére január 19‒21-én került...
Forrás: Quintessence pálinkaverseny
Az élet tele van nehéz döntésekkel, a pálinkavásásrlás ne legyen az.
www.palinka.online – pálinkavásárlás sorbanállás nélkül