Ismét rangos nemzetközi versenyen tarolt a Seven Hills Distillery Tokaj GIN-je, mely ezzel az elismeréssel soha nem látott magasságokba emelte a magyar desztillált italszakmát. 

Ismét rangos nemzetközi versenyen tarolt a Seven Hills Distillery Tokaj GIN-je,

mely ezzel az elismeréssel soha nem látott magasságokba emelte a magyar desztillált italszakmát. 2021. február 26-án hirdették ki a Gin Magazine Awards idei díjazottjait, melyet a pandémiás helyzet miatt most először a Facebookon, élőben lehetett követni. A három részből álló megmérettetés célja

A GINIPAR LEGNAGYOBB SZEMÉLYISÉGEINEK, MÁRKÁINAK ÉS TERMÉKEINEK ELISMERÉSE.

 

Az Icons of Gin a gin kiválóságok ünneplése, ahol díjazzák az egyes palackokba fektetett kemény munkát, és a márkák mögött álló szellemiséget és iránymutatást. A World Gin Awardson a világ legjobb ginjeit díjazzák, és a Gin Hall of Fame-en pedig azon személyek előtt tisztelegnek, akik munkásságukkal jelentősen hozzájárultak az iparág fejlődéséhez.

A World Gin Awardsra idén rekordszámú, összesen több mint 800 kereskedelmi tételt neveztek a gyártók 11 kategóriában – mondta Anita Ujszaszi, a World Gin Awards versenyigazgatója. Ezek közül az úgynevezett kortárs gin kategóriába érkezett a legtöbb – 28 országból 124 db – kereskedelmi tétel, ahol a Tokaj gin igazi italipari óriásokkal versengett a nagydíjért!

ÓRIÁSI MEGLEPETÉSRE A WORLD GIN AWARD’S-ON 2021-BEN, A SEVEN HILLS DISTILLERY TOKAJ GIN-JE BIZONYULT A VILÁG LEGJOBB KORTÁRS GIN-JÉNEK!

Ezzel a történelmi sikerrel olyan világmárkákat utasított a kis zempléni település – Bodrogkisfalud – kézműves lepárlója maga mögé, mint a Nikka, Martin Miller’s, Christian Drouin, Etsu, Edinburgh gin, Bluecoat és még sorolhatnánk a patinás névsort.

 

 

 

Gin és Ginger | Kettő a kedvenc színeim közül.

Gin and Ginger – Gin, tonik, likőrök és kávé