Giliga Laci vagyok, pálinkamester, párlatvezető. Az internet világában Muslicza úr néven találhatsz meg.  Párlatvezetés nevű blogomon és annak Facebook oldalán. Korábban csak mint elégedetlenkedő fogyasztó léteztem a pálinka világában, zsörtölődve a sok technokolos, vagy éppen savanyú íz-, és illatélmény miatt.  Mivel a családon belüli főzés kapcsán se volt jobb a helyzet, így előbb-utóbb várható volt, hogy valami tudományos helyre kell járnom, hogy változtathassak ezen.

Így is lett, az akkori Corvinus Egyetem Pálinkamester képzésén sikerült elmélyíteni addigi szerény tapasztalataimat és tudásomat, melyről aztán egy szép diplomát kaptam kézhez, nem mellékesen az ismeretek mellett. Ezt követően már évről-évre egyre nagyobb teret követelt az életemben a pálinka a szó legjobb értelmében. Főzőmesterként az alkotás örömét élhetem át, míg bírálóként a fejlődni vágyó pálinkafőzők egyre jobb eredményeiért szurkolhatok. Nyilvános és privát kóstolóestek szervezésével, tartásával igyekszem közelebb hozni az érdeklődőket ehhez a csodálatos világhoz, a pálinka megértéséhez, megkedveléséhez.

Muslicza úr Párlatvezetés e a Pálinkák és Párlatok online pálinkázóban

forrás: parlatvezetes.blog.hu

Hivatalos formában is igyekszem a jó pálinka titkait továbbadni, OKJ-s képzések elméleti, gyakorlati oktatójaként. A pálinkán túl, de a párlatokon innen mára már a ginlepárlás lett a másik nagy szerelem. A fűszerek és lepárlás millió kombinációja!

Mindezek kapcsán olvashatsz majd tőlem szeszes gondolatokat, történeteket. Így hát nincs más hátra, gyere velem egy párlatvezetésre!