Tökéletes ízharmóniát alkotott meg a szegedi Gong Pálinkaház a Station Pálinkabisztróban. Európa legfinomabb pálinkáinak ízét prémiumkategóriás sonka- és sajtkülönlegességek emelik még magasabbra.

Ismét újít a Station Pálinkabisztró: 42-féle prémiumkategóriás Gong pálinka mellett autentikus sonkatálakat, különleges sajtkompozíciókat kóstolhat a vendég az Oskola utcában.

– Az ínyencek ezentúl pármai, serrano, Kras, illetve fekete-erdei sonkákat, valamint érlelt kemény és különleges lágy sajtokat kóstolhatnak. Ezek a prémiumtermékek illenek leginkább pálinkáink mellé, jól kiegészítik egymást, kiemelik a pálinkák ízét, miközben önmagukban való fogyasztásuk is élményt nyújt vendégeink részére. Juh- és kecskesajtjainkkal a laktózérzékenyekre is gondoltunk.

A sonkák beszerzésénél figyeltünk arra, hogy azok mindegyike autentikus forrásból származzon, a pármai sonka a nagy hagyományokkal rendelkező olasz Levoni gyár, a serrano sonka a híres és nagy múltra visszatekintő Embutidos & Jamones España e Hijos terméke, isztriai sonkáink a szlovén Kras remekei, a teljesség igénye nélkül. A sárgabarackos-gyömbéres kacsamájat és a mangalicamájast sárgabarackos rózsasziromágyon illatos párlatunk mellé ajánljuk, vagy egyszerűen magában, pirítóssal, olívabogyóval – mondja dr. Zámbó Judit, a Station Pálinkabisztró vezetője. Minden itt kapható finomság elvitelre is kérhető, a sonkákat kérésre hajszálvékonyra felszelik, a bonbon díszcsomagolásban ajándéknak is tökéletes, egyedi választás.

Pálinkák

Különleges Maran specialty kávéval várják napközben a kávé szerelmeseit. Pálinkabisztró lévén a Gong pálinkát igyekeztek desszertjeikbe is becsempészni, így kézműves desszertjeik mellett pálinkás pohárkrémmel, valamint pálinkás ét-, fehér- és tejcsokis bonbonokkal teszik fel az í(z)re a pontot. A lassan három éve, Deszken üzemelő Gong Pálinkaház egyre népszerűbb, már Szeged névhasználati jogát is élvezheti pálinkái díszcsomagolásán. A deszki manufaktúrában készülő, remekbe szabott pálinkák számtalan alkalommal taroltak már Magyarország és Európa pálinka- és párlatversenyein. Sikerük titka egyértelműen a legmagasabb színvonalú minőség, amelyet a kézzel szedett, megfelelő hőmérsékleten szállított, kizárólag egészséges és ép gyümölcsből készült pálinkák a rengeteg szakmai elismeréssel hálálnak meg. Az üvegekbe kizárólag a minőségileg legjobb, tiszta középpárlat kerülhet.

Aki valódi ízekre, illatokra vágyik, kóstoljon bele a Gong világába!

Ajvárkrémeivel, olívabogyó-különlegességeivel kombinált sonka- és sajttálai kihagyhatatlan gasztronómiai élményt kínálnak nem csak a pálinkapártiaknak!

Elérhetőség:
Station Pálinkabisztró
6720 Szeged, Oroszlán u. 1.
Tel.: 06-30/386-0882
facebook/GongStation

Forrás: delmagyar.hu