Négy díjat nyert a Siklossy Pálinka Manufaktúra az idei Országos Pálinka- és Törkölypálinka versenyen.

A megmérettetés az ország legrangosabb szakmai versenye a pálinkák terén, amelyet a Pálinka Nemzeti Tanács immár hetedik alkalommal szervezett meg még a rendezvények korlátozása előtti hetekben. A Siklossy Pálinka Manufaktúra kajszibarack- és Irsai Olivér pálinkája ezüstérmet, a meggy- és a vilmoskörte-pálinkája pedig bronzérmet kapott.

A versenyre 48 pálinkafőző több mint 400 mintával nevezett, a rendezvény célja hazánk nemzeti italának a hitelét és ismertségét egy magas színvonalú országos program révén is erősíteni, továbbá elősegíteni a pálinka bel- és külpiaci marketingjét.

A Siklossy Pálinka Manufaktúra párlatainak alapját a Siklós környezetében megtermelt gyümölcsök adják. A különleges mediterrán klíma adja a gyümölcsök optimális cukor-sav arányát és rendkívül intenzív aromaképződését, amelyet a feldolgozás során finomított lepárlással koncentrálnak. A siklósi üzemben jelenleg hétféle pálinkát készítenek, és valamennyi helyi és környékbeli vendéglátóhelyen megtalálható a pálinkakínálatuk.

Forrás: bama.hu

Az élet tele van nehéz döntésekkel, a pálinkavásásrlás ne legyen az. 

www.palinka.online – pálinkavásárlás sorbanállás nélkül