Limitált kiadású csomagolás is jár a kampányhoz.

Kampánycél

Az Absolut és Fluor Tomi korábbi együttműködését egy magasabb szintre emelve született meg Fluor legújabb dala és és a hozzá készült videója, mely az Absolut Vodkával átbulizott éjszakákról szól a szabadságot, barátságokat, és az élmények közös megélését hangsúlyozza. A videó megjelenésével egyidőben kerül a nagyobb áruházláncok üzleteibe a limitált kiadású Absolut x Fluor csomagolású vodka is.

Kreatívkoncepció

Az Absolut egy, a márka értékeivel hasonlóakat valló, hiteles alkotóval, Fluor Tomival működött együtt. A kollaboráció eredménye Fluor új, Az esték miatt van című videója és a limitáltan elérhető, egyedi csomagolású Absolut Vodka.

​A Post For Rent által készített videó egyszerre idézi a fesztiválhangulatot és a budapesti éjszakákat. Az Absolut egyedi palackjainak, illetve csomagolásainak mindig van üzenetértéke: a mostani együttműködés az alkotói szabadság és a kreativitás fontosságát, illetve a személyes találkozások erejét hangsúlyozza.

A kampány/reklám fő üzenete egy mondatban

Az Absolut új utakat nyit az emberek között. / A zene és az Absolut Vodkával átbulizott éjszakák közelebb hozzák egymáshoz az embereket.

Érdekesség, behind the scenes

Most először látható egy kollaborációban részt vevő arca Absolut Vodka csomagoláson, illetve most írt először egy zenész a márkáról dalt.

Forrás: kreativ.hu

Az élet tele van nehéz döntésekkel, a pálinkavásásrlás ne legyen az!

www.palinka.online – pálinkavásárlás sorbanállás nélkül