Kortyolj bele kéthetente a pálinkakóstolás illetve a pálinkakészítés mindennapjaiba! Fedezd fel, milyen módszerekkel dolgoznak a legsikeresebb párlatkészítők, hogyan cefréznek, milyen praktikákat használnak, hogyan érnek el kimagasló eredményeket a pálinkaversenyeken.
15-20 percesek blokkok, szorosabb témamegkötés nélkül esik szó a gyümölcstermesztésről, házi pálinkakészítésről, érlelésről, párlatversenyekről, jövedéki tudnivalókról, marketingről, turizmusról.
Erre megvannak a megfelelő szakmai fórumok. Neked már amúgy is rengeteg tudás van a fejedben a pálinkáról.
A PÁLINKAkonferencia és szakmai napok ONLINE elindításával célunk az interaktív párbeszéd elmélyítése, a közös gondolkodás ösztönzése, hogy a kulturált pálinkafogyasztás mindannyiunk szívügye maradhasson.
2018-ban a fővárosban adott otthont az I. Országos Pálinkakonferenciának a Budapest Gazdasági Egyetem.
Számos elismert előadó és téma ellenére a hely és az időválasztás sajnos nem bizonyult szerencsésnek. Sokaknak gondot okozott a Budapestre jutás, a tervezett korai kezdés, illetve az esetlegesen elhúzódó befejezés is. Választás elé állították az érdeklődőket a különböző témában párhuzamosan futó szekciók is.
Barátaink unszolására két év várakozás után 2020-ra új pálinkakonferencia szervezésébe kezdtünk. Hamarosan ugyanazon kérdésekkel álltunk mi is szemben, mint anno: hol legyen a konferencia, hétköznap vagy hétvégén tartsuk meg, egy vagy több napos legyen.
Az élet azonban tavasszal közbeszólt. Nem hagyhattuk magunkat eltántorítani, így hamarosan, ami elsőnek gátnak tűnt, az hozta meg a valódi megoldást: úgy döntöttünk, új helyszínen – a virtuális térben – indítjuk el a „PÁLINKAkonferencia és szakmai napok ONLINE” rendezvénysorozatot.
…bármilyen szerepet is játszik a pálinka az életedben, itt megtalálhatod a neked szóló előadást.
…nem kell utaznod, otthonról vagy a munkahelyedről is bekapcsolódhatsz. Ha van a közeledben WIFI, akkor részt tudsz venni a szakmai napokon.
…prémium előfizetéssel akkor is megnézheted a videókat, ha egyébként lemaradtál róla. Vagy csak szeretnéd visszanézni a felvételeket a neked megfelelő időpontban.
Itt a helyed, ha
szívesen kóstolsz, keresed a jó párlatokat, lelkes párlatrajongó vagy
szerinted is hozzá tartozik a kultúránkhoz a pálinkafogyasztás
főzőmester vagy magánfőző, bérfőzető vagy
a vállalkozásotoknál, munkahelyeden a te asztalod a turizmus, a marketing vagy a PR
értékesítő vagy területi képviselő vagy
gasztroblogger vagy
úgy gondolod, tudásod hasznos lenne mások számára is és előadóként csatlakoznál
HIDD EL
S ahhoz, hogy ellesd és alkalmazd mások sikerének titkát. Ehhez most mindent készen kapsz. Ráadásul rengeteg különböző területről. Már csak egy villámgyors regisztráció és a csomagod kiválasztása vár rád.
Ha még több tudásra szomjazol, számos további kurzus közül választhatsz.
Te tudod, mire van szükséged, mi ehhez különböző csomagokat állítottunk neked össze.
+0% Áfa
egyszeri regisztrációs díj
+27% Áfa
egyszeri regisztrációs díj
+ 0% Áfa / hó
+ 27% Áfa / hó
+ 0% Áfa / hó
+ 27% Áfa / hó
Kérj korlátlan hozzáférést a legeredményesebb főzdék, magánfőzők és bérfőzetők, értékesítők, marketing és turisztikai szakemberek gondolataihoz, útmutatóihoz. Olyan titkokat árulnak majd el, amihez máshol talán nem férsz hozzá.
+ 0% Áfa / hó
+ 27% Áfa / hó
A jegyzetek bővített online kiadását most megvásárolhatod
+ 0% Áfa
+ 27% Áfa
Nem kell velünk tartanod, ha te már minden tudás és naprakész információ birtokában vagy
ha szuperjól megy az üzleted
ha csodás párlatokat készítesz így is
ha nem akarsz szakmabeliekkel vagy hasonló érdeklődéssel bírókkal találkozni.
Legyél egy segítőkész, motiváló közösség része. Ők a „Minőségi pálinkák és Párlatok” zárt Facebook-csoport tagjai.
Nem kaptál választ? Segítünk
Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire sem a csoportban, sem a „Gyakran ismételt kérdések” (GyIK) menüben nem kaptál választ, akkor írj nekünk e-mailt az info {kukac} palinkakesparlatok.hu címre. Örömmel segítünk!